Skip to main content
Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog

Butoni de camasa pentru barbati cu stil

Butoni din argint pentru o tinuta masculina

Butonii din argint pentru barbati reprezentau odinionara un simbol al elegantei si al statutului social. Vremurile s-au schimbat, tinuta masculina a devenit progresiv mai lejera. Butonii, in schimb, raman bijuterii de argint (in special) care spun ca barbatul tine la stil. Nu este neaparat despre statut social, ci mai degraba despre afinitatea spre un stil vestimentar clasic- masculin.

La ce tinuta porti butoni argint de camasa pentru barbati?

Este obligatoriu sa spunem ca butonii de camasa pentru barbati sunt un element de identitate si pozitionare. Pentru a fi sofisticati si sa puteti purta butoni eleganti din argint este absolul necesar sa va dotati garderoba cu camasi cu mansete (simple sau duble) pentru butoni.

Butonii de argint sunt prima optiune de accesorizare pentru a iesi in evidenta ca un barbat cu stil si gusturi rafinate. Jeansi simpli pot trece din registru casual in elegant cand purtati butoni la camasa, bretele, papion sau cravata.

Butoni de camasa eleganti si cu montura de pietre semipretioase asortate papionului sunt optiunea potrivita pentru costumul de ginere, dar nu numai. Butoni din argint cu pietre pot face o impresie buna cand mergeti la intalniri de afaceri si doriti sa va impresionati partenerii.

Cand stilul si impresia pe care o lasati sunt importante, pretul ramane un criteriu secundar. Fara grija, exista variante de bijuterii pentru barbati, pentru orice buzunar!

Cand va doriti butoni de lux, alegeti bijuterii din argint sau aur, cu pietre semipretioase si finisaje deosebite, iar acestia vor fi precum o carte de vizita. Mai mult chiar, ca un simbol al identitatii voastre, asa cum nobilii foloseau heraldica odinioara voi puteti alege acum butoni personalizati cu initialele voastre. Totusi, gasiti in magazinele de bijuterii butoni pentru camasa ieftini care au un efect garantat de eleganta masculina, indiferent de materialul din care sunt facuti.

Butonii de argint pentru barbati sunt accesorii care subliniaza eleganta tinutelor masculine atent alese. Purtati-i, va veti simti placut diferit, ceilalti vor vedea stilul!

De ce sa alegi butoni argint pentru barbati?

 • Sunt fauriti din argint 925 de cea mai buna calitate
 • Sunt bijuterii din argint ce nu se demodeaza niciodata
 • Pentru a fi sofisticati si eleganti purtati butoni din argint cu piatra din onix
 • Raportul calitate/pret bun
Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog
Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inele din argint vintage.

TOP 5: Inca 5 modele de butoni din argint similari

  • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…
   • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…

    Articole similare

    Cercei lungi din argint – Corelle, cod trse066

    Fii sclipitoare la petreceri cu cerceii lungi drop earrings! La DOAR 394 lei (redusi de la 657 lei)

    ♥    Uimitor de stralucitori ♥    Cercei argint rotunzi (cu cercuri) ♥    Cercei...

    Brose argint cu pietre semipretioase- Corelle- Blog

    Diverse moduri să porti brose de argint cu pietre semipretioase

    Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate Sunt bijuterii din argint ce...

    Inele de logodna din argint - Corelle - Blog

    Cadouri din argint pentru un Craciun in familie

    De ce sa alegi din aceste inele de logodna de argint? Sunt faurite din argint...

    Cos cumparaturi