Skip to main content
Pandantive din argint cu ametist - Corelle - Blog

Pandantiv argint cu ametist – Ultraviolet te inspira!

Pandantivul din argint cu ametist aduce culoarea anului 2018 in tinuta si mai multa creativitate in viata!

DOAR 198 lei (330 lei)

Pentru cine crede in puterea pietrelor semipretioase si a culorilor stie ca aceste pandantive din argint cu ametist sunt speciale, fiind o piatra a spiritualitatii si a succesului. Nu este de mirare ca Institul Pantone a declarat in 2018 culoarea anului ultraviolet. Aceasta este si nuanta ametistului.

Piatra de ametist are o legenda frumoasa, care te trimite cu gandul la puritate si valori clare, un motiv in plus sa o porti. Se spune ca Bachus, zeul vinului, s-a indragostit de Amethist, o tanara frumoasa si care il refuza pe zeu pentru a-si pastra puritatea. Bachus se razbuna, si o transforma pe aceasta intr-o piatra de cuart. Vazandu-i limpezimea, frumusetea, a turnat vin peste statuia tinerei Amethist, iar aceasta a prins nuanta vinului.

Ce este ametistul? Caracteristici si proprietati

Ametistul, asa cum spune si legenda, este o piatra de cuart, chimic fiind un compus de siliciu. Desi este mai frumos sa ni-l imaginam ca pe o femeie frumoasa, acesta este o piatra semipretioasa, un mineral, care se gaseste in natura. “Viata” ametistului este data de acele dungi neregulate, distincte, ce acopera o intreaga paleta de nuante intre alb si violet.

Pandantivele de argint cu ametist sunt violet datorita cuprului si manganului existent in mineralul de cuart. Recunoasteti ametistul dupa culoarea violet, cu insertii transparente sau alburii. Ametistul natural are o forma prismatica, neregulata. Prin slefuire migaloasa, bjutierii ii confera aspectul armonios.

La ce tinuta asortezi pandantive argint cu ametist?

Pandantivele din argint cu ametist completeaza in mod elegant orice tinuta in culoarea ultraviolet sau mov. De asemenea, piatra de ametist creaza un efect vizual special in vestimentatii contrastante crem – ultraviolet.

Pandantivele din argint cu ametist cu aspect vintage sunt potrivite tinutelor feminin- elegante, iar vestimentatia poate fi completata cu alte bijuterii de argint cu aceeasi piatra (bratari, cercei, inele sau seturi complete cu ametist).

Mici pandantive argint cu ametist pot fi purtate drept amuleta la orice tinuta, pietrele semipretioase fiind considerate aducatoare de noroc in afaceri.

Dincolo de credintele, superstitiile si legendele din jurul acestei pietre si al culorii violet, pandantivele de argint cu ametist sunt elegante prin aspectul unic al fiecarei pietre, prin acele dungi alb – violet, care dau personalitate bijuteriei.

 Ce ne place la acest pandantiv de argint …

♥    Raport calitate / pret excelent
♥    Piatra centrala din ametist este atent slefuita redand o culoare aparte
♥    Este lucrata in argint 925 de cea mai buna calitate
♥    O bijuterie din argint ce nu se demodeaza niciodata

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

Articole similare

Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog

Butoni de camasa pentru barbati cu stil

De ce sa alegi butoni argint pentru barbati? Sunt fauriti din argint 925 de cea...

Lantisoare argint cu pandantiv- Corelle- Blog

Lantisoare de argint cu pandantiv pentru stiluri vestimentare diferite

♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Sunt lucrate in argint 925 de...

Cerasuri dama argint cu marcasite- Corelle- Blog

Ceasuri de dama din argint cu marcasite ce iti vor reaminti ca fiecare clipa trebuie traita! DOAR 486 lei (redus de la 720 lei)

De ce sa alegi din aceste ceasuri de argint? Sunt faurite din argint 925 de...

Pune o intrebare sau comanda rapid
0

Cosul tau

Cos cumparaturi