Skip to main content
Pandantive din argint cu ametist - Corelle - Blog

Pandantiv argint cu ametist – Ultraviolet te inspira!

Pandantivul din argint cu ametist aduce culoarea anului 2018 in tinuta si mai multa creativitate in viata!

DOAR 198 lei (330 lei)

Pentru cine crede in puterea pietrelor semipretioase si a culorilor stie ca aceste pandantive din argint cu ametist sunt speciale, fiind o piatra a spiritualitatii si a succesului. Nu este de mirare ca Institul Pantone a declarat in 2018 culoarea anului ultraviolet. Aceasta este si nuanta ametistului.

Piatra de ametist are o legenda frumoasa, care te trimite cu gandul la puritate si valori clare, un motiv in plus sa o porti. Se spune ca Bachus, zeul vinului, s-a indragostit de Amethist, o tanara frumoasa si care il refuza pe zeu pentru a-si pastra puritatea. Bachus se razbuna, si o transforma pe aceasta intr-o piatra de cuart. Vazandu-i limpezimea, frumusetea, a turnat vin peste statuia tinerei Amethist, iar aceasta a prins nuanta vinului.

Ce este ametistul? Caracteristici si proprietati

Ametistul, asa cum spune si legenda, este o piatra de cuart, chimic fiind un compus de siliciu. Desi este mai frumos sa ni-l imaginam ca pe o femeie frumoasa, acesta este o piatra semipretioasa, un mineral, care se gaseste in natura. “Viata” ametistului este data de acele dungi neregulate, distincte, ce acopera o intreaga paleta de nuante intre alb si violet.

Pandantivele de argint cu ametist sunt violet datorita cuprului si manganului existent in mineralul de cuart. Recunoasteti ametistul dupa culoarea violet, cu insertii transparente sau alburii. Ametistul natural are o forma prismatica, neregulata. Prin slefuire migaloasa, bjutierii ii confera aspectul armonios.

  La ce tinuta asortezi pandantive argint cu ametist?

  Pandantivele din argint cu ametist completeaza in mod elegant orice tinuta in culoarea ultraviolet sau mov. De asemenea, piatra de ametist creaza un efect vizual special in vestimentatii contrastante crem – ultraviolet.

  Pandantivele din argint cu ametist cu aspect vintage sunt potrivite tinutelor feminin- elegante, iar vestimentatia poate fi completata cu alte bijuterii de argint cu aceeasi piatra (bratari, cercei, inele sau seturi complete cu ametist).

  Mici pandantive argint cu ametist pot fi purtate drept amuleta la orice tinuta, pietrele semipretioase fiind considerate aducatoare de noroc in afaceri.

  Dincolo de credintele, superstitiile si legendele din jurul acestei pietre si al culorii violet, pandantivele de argint cu ametist sunt elegante prin aspectul unic al fiecarei pietre, prin acele dungi alb – violet, care dau personalitate bijuteriei.

   Ce ne place la acest pandantiv de argint …

  ♥    Raport calitate / pret excelent
  ♥    Piatra centrala din ametist este atent slefuita redand o culoare aparte
  ♥    Este lucrata in argint 925 de cea mai buna calitate
  ♥    O bijuterie din argint ce nu se demodeaza niciodata

  Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

  Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

  TOP 5: Inca 5 modele de bijuterii din argint similare

  • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…

      Articole similare

      Brose argint cu marcasite- Corelle- Blog

      Brose din argint cu marcasite – pietre elegante, cu proprietati deosebite! DOAR 219 lei (redusa de la 365 lei)

      Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate Sunt bijuterii din argint ce...

      Ceas argint cu marcasite- Corelle- Blog

      Ceasuri din argint cu marcasite – fiecare secunda e pretioasa! DOAR 519 lei (redus de la 780 lei)

      Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate Sunt bijuterii pretioase din argint...

      Inele argint cu pietre semipretioase- Corelle- Blog

      Inele din argint cu pietre semipretioase – ca o poveste despre tine! La DOAR 289 lei, redus de la 378 lei!

      ♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Pietrele le dau o stralucire aparte...

      Cos cumparaturi