Skip to main content

TERMENI SI CONDITII

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.corelle.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
www.corelle.ro este administrat de S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L.cu sediul in Bucuresti, Sector 2, str. M-tii Buzaului 3 8, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/1841/2016, CUI 35621647.
Programul personalului magazinului online CORELLE este de LUNI pana VINERI intre orele 10:00 – 19:00. In afara orelor de lucru, va invitam sa ne scriti oricand pe adresa de e-mail [email protected], sau prin SMS/WhatsApp/Telegram la numarul 0737 042 737.

1. Inregistrarea ca membru:
Pentru a putea cumpara de pe www.corelle.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

2. Confidentialitate
S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.corelle.ro si S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.corelle.ro si S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.corelle.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.corelle.ro . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la [email protected] .

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2000, utilizatorii website-ului www.corelle.ro au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  o rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  o transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  o notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

3. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea la newsletterul CORELLE este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.corelle.ro .

4. Pret si modalitati de plata
Preturile prezentate nu includ TVA, acesta fiind pretul final pe care il platiti. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, daca este cazul, si costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.
Plata se poate face:

 • in numerar, la livrare (sistem ramburs);
 • online, prin platforma securizata de plati online, Mobilpay

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, in vreun moment, pe serverele Corelle.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1 – 2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare de 48 de ore. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

Este posibil ca stocul disponibil sa nu fie actualizat in timp real pe site. In aceste situatii exceptionale S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. isi rezerva dreptul sa nu onoreze comenzile primite pe magazinul online Corelle Bijuterii, notificand telefonic fiecare caz in parte.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, la adresa specificata in comanda:
• in tara, in termenul de 24 – 48h (exceptie cazuri forte majore) pentru toate comenzile, pe teritoriul Romaniei, prin partenerii nostri;
• in Bucuresti, in aceeasi zi, pentru comenzile plasate pana in ora 11:30, in zilele lucratoare.

6. Garantie

Toate produsele comercializate de Corelle Bijuterii beneficiaza de garantie. Termenul de garantie este inscris in Certificatul de Garantie care insoteste produsul si este valabil de la data cumpararii produsului.

Produsele care intra pe procedura de garantie si urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie, se aduc personal (cu programare in prealabil), sau (recomandabil) se trimit prin curier, la sediul CORELLE, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre client.

Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la [email protected], specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.
Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.
S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice, sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante chimice care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

8. Politica de retur

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Clientii www.corelle.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.
S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. va inapoia contravaloarea produsului/produselor returnat(e) in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului returnat. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Inainte sa trimiteti produsele retur, va rugam sa va asigurati ca acestea sunt in aceeasi stare in care le-ati primit, impreuna cu toata materialele trimise, cutia de bijuterii si ambalajul Corelle. Acestea nu trebuie sa prezinte urme de purtare, zgarieturi, urme de lovituri, sau alte actiuni care pot deteriora produsele. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul inapoi.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

9. Drepturile de autor
Intregul continut al site-ului www.corelle.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L.sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.corelle.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail [email protected].

10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.corelle.ro , netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată in scris catre CORELLE la [email protected]. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online CORELLE, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

Cos cumparaturi