Skip to main content

GARANTIE

O facilitate deosebita, oferita special tuturor clientilor CORELLE este garantia produselor. Perioada de garantie este inscrisa in Certificatul de Garantie care insoteste bijuteria cat si in pagina de produs a produsului. Toate bijuteriile Corelle care sufera defectiuni in perioada de garantie, pe motive neimputabile clientului beneficiaza de garantie, ceea ce atesta gradul ridicat de profesionalism al echipei noastre si intareste legatura formata in momentul achizitiei intre client si magazinul online de bijuterii Corelle.

Pentru a va asigura o experienta de cumparare sigura si fara griji, va prezentam detalii despre garantia noastra pentru produsele cumparate, care au fost realizate la cele mai inalte standarde de calitate.
Toate produsele sunt originale si noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori. Calitatea produselor confectionate din metal pretios este confirmata prin marcajul inscriptionat, care include marca materialului pretios, marca noastra si/sau marcajul aprobat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului – Directia de Metale Pretioase, Pietre Pretioase si Proces Kimberley.

Prin oferirea garantiei noastre, ne angajam sa respectam dispozitiile legale referitoare la drepturile consumatorilor, inclusiv cele prevazute in Legea nr. 449 din 2003 si alte acte normative in materie.

Daca descoperiti defecte in produse, puteti face o reclamatie in scris, prin mijloacele online (e-mail), sau prin curier, specificand defectele si trimitand produsul la adresa noastra. Daca reclamatia este acceptata, puteti alege intre reparare (cu observatia ca nu toate produsele pot fi reparate), inlocuire sau rambursare. Daca cererea dumneavoastra nu este acceptata, va vom returna produsul cu explicatii scrise. Oferim o garantie de 12 luni pentru produse insotite de un certificat de garantie. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie in ambalajul original cu etichetele si sigiliile intacte.

Va rugam sa verificati cu atentie produsele la momentul primirii si sa ne informati imediat daca descoperiti orice probleme sau defecte, astfel incat sa putem rezolva situatia cat mai repede posibil.
Aveti posibilitatea de a returna sau schimba produsul in termen de 14 zile de la data primirii, in conformitate cu politica noastra de returnare. Va rugam sa va asigurati ca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, cu ambalajul si etichetele intacte si sa ne furnizati o copie a facturii sau orice alt document care dovedeste data achizitiei. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul CORELLE, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. In cazul in care reclamatia se accepta, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare, cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CORELLE.

In cazul produselor supuse garanţiei, este posibil sa nu putem sa va returnam exact acelasi model de bijuterie, inlocuindu-l cu o bijuterie de valoare similara. Vom depune toate eforturile ca dumneavoastra sa primiti o bijuterie pe gustul dvs. la acelasi pret.

Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la [email protected], sau prin mesaj SMS/Whatsapp la numarul 0737.042.737, sau in scris prin intermediul unui curier, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Potrivit Legii 449/2003, articolul 11, alineatul 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din cauza caderii pietrelor. Reparatiile produselor aflate in perioada de garantie vor fi gratuite sau vor fi efectuate in conformitate cu prevederile legii nr. 21/1992 revizuita, in cazul in care se demonstreaza ca un defect de material sau de fabricatie a fost cauza deteriorarii, in loc de utilizarea incorecta a bijuteriei de catre cumparator.

Va rugam sa tineti cont ca in cazul bijuteriilor sau al altor produse din metale pretioase, exista reguli si restrictii speciale care pot afecta posibilitatea returnarii sau schimbarii produsului. In acest caz, va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre optiunile disponibile.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Bijuteriile din argint care nu au fost supuse unui proces de tratare cu rodiu vor avea tendinta de a se innegri in procesul de oxidare, natural si normal in cazul argintului. Acesta nu este un defect, ci o caracteristica a metalului semipretios.

S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, chimice, termice sau de orice alta natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Utilizarea si ingrijirea bijuteriilor Corelle

Bijuteriile Corelle sunt obiecte de podoaba care se utilizeaza doar in scop de infrumusetare, ca accesoriu la vestimentatie, iar utilizarea lor trebuie facuta cu consideratia pentru care au fost manufacturate.

Acestea trebuie folosite cu grija, ferite de umiditate sporita, de apa marii, de spatii in care anumite componenete chimice exista mai mult decat in mod natural in mediul de zi cu zi. Pentru a pastra frumusetea bijuteriilor Corelle, acestea nu se vor expune la detergenti sau produse chimice agresive. Umezeala crescuta si utilizarea lor alaturi de compusi chimici nedoriti poate duce la dezlipirea pietrelor sau afectarea stratului material pretios care a fost aplicat peste argint (aur sau rodiu).

Bijuteriile cu montura cu pietre de natura organica (perle, coral, sidef, etc.) vor necesita ingrijire speciala. In timp ce umiditatea si sebumul produs in mod natural asigura stralucirea si frumusetea acestor pietre semipretoase, substante care sunt mai agresive decat in mediul normal (inclusiv transpiratie excesiva sau anumite produse cosmetice) pot cauza deteriorarea acestora, schimbarea culorii, pierderea stralucirii sau chiar spargerea.

Inca de la deschiderea ambalajului, pe care l-am pregatit delicat si fin precum bijuteriile, bijuteriile din argint trebuie manevrate cu toata consideratia, cu miscari delicate. Tortitele sau suruburile cerceilor, inchizatorile bratarilor sau lanturilor se vor deschide si inchide cu grija pentru a nu deteriora mecanismul; bijuteriile din argint, in special cele cu montura de pietre, vor fi ferite de socuri mecanice sau de obiecte care ar putea provoca agatarea, strambarea sau chiar ruperea lor.

Pentru a evita aparitia defectiunilor, sau a uzurii excesive a bijuteriei, evitati socurile mecanice, contactul direct / indirect cu substantele chimice precum: produse cosmetice, fixativi, deodoranti, detergenti de vase, detartranti, solventi, apa clorinata de piscina, apa marii.

Garantia nu va fi valabila in urmatoarele situatii:

  • daca produsele au suferit daune datorate manevrarii sau manipularii necorespunzatoare, cum ar fi zgarieturi, ruperi, coroziuni, abraziuni, desprinderi sau au fost expuse la produse chimice cum ar fi clor, detergenti, inalbitori, solventi, produse petrochimice sau cosmetice, sau daca au fost pastrate in conditii neadecvate cum ar fi caldura excesiva, umezeala excesiva, praf, fum, aburi sau ploaie acida, garantia nu va fi valabila.
  • daca produsele au fost reparate sau modificate de catre un service neautorizat
  • daca produsele au suferit deteriorari datorate uzurii naturale sau a trecerii timpului.
  • daca instructiunile de utilizare nu au fost respectate de catre cumparator

Dupa utilizare, bijuteriile Corelle se pastreaza in cutia speciala pentru bijuterii in care a fost trimisa, astfel evitati indoirea sau rupererea unor componente de montaj si le feriti de umiditate si lumina solara excesiva.

Bijuteriile argint Corelle si copiii

Bijuteriile Corelle nu vor fi lasate la indemana copiilor, fiind piese de mici dimensiuni pe care le pot inghiti, rupe sau isi pot provoca mici vatamari de la inchiderea (acului) broselor.

DECLARATIE de CONFORMITATE

S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. detine autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 0009634, declara pe propria raspundere ca bijuteriile din argint comercializate pe website-ul Corelle sunt in conformitate cu normele romanesti si ale Uniunii Europene in domeni si nu aduc atingere sanatatii, securitatii in munca si individuale, nici nu provoaca impact negativ asupra mediului, fiind produse din materiale ce se gasesc in mod natural.

Bijuteriile din argint existente pe website-ul Corelle sunt de puritate 92,5% si sunt certificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ce garanteaza conformitatea calitatii argintului.

Mentiuni finale

Echipa Corelle depune toate eforturile ca voi sa fiti informati corect, fiecare produs din website fiind fotografiat individual, inclusiv pe model si are o descriere cat mai exacta. Nu putem sa va asiguram ca bijuteriile din argint Corelle sunt redate in imagini cu maxima acuratete, existand diferente care apar limitarilor caracterisicii fotografierii (dimensiuni 2D) sau al echipamentului (computer, tableta, smartphone) de pe care dumneavoastra vizualizati imaginile.

Pietrele bijuteriilor din argint pot avea particularitati specifice date tocmai de faptul ca acestea sunt unice si naturale si nu pot fi descrise in mod dedicat. Totusi, daca observati devieri atipice de culoare sau textura a acestora nu ezitati sa ne contactati la info @ corelle.ro si pentru ca sunteti importanti pentru noi, vom gasi o cale de solutionare.

Cos cumparaturi