Skip to main content

GARANTIE

O facilitate deosebita, oferita special tuturor clientilor CORELLE este garantia produselor. Perioada de garantie este inscrisa in Certificatul de Garantie care insoteste bijuteria cat si in pagina de produs a produsului. Toate bijuteriile Corelle care sufera defectiuni in perioada de garantie, pe motive neimputabile clientului beneficiaza de garantie, ceea ce atesta gradul ridicat de profesionalism al echipei noastre si intareste legatura formata in momentul achizitiei intre client si magazinul online de bijuterii Corelle.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul CORELLE, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CORELLE, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare.

In cazul produselor supuse garanţiei, este posibil sa nu putem sa va returnam exact acelasi model de bijuterie, inlocuindu-l cu o bijuterie de valoare similara. Vom depune toate eforturile ca dumneavoastra sa primiti o bijuterie pe gustul dvs. la acelasi pret.

Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la [email protected], sau prin mesaj SMS/Whatsapp la numarul 0737.042.737, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Bijuteriile din argint care nu au fost supuse unui proces de tratare cu rodiu vor avea tendinta de a se innegri in procesul de oxidare, natural si normal in cazul argintului. Acesta nu este un defect, ci o caracteristica a metalului semipretios.

S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, chimice, termice sau de orice alta natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Utilizarea si ingrijirea bijuteriilor Corelle

Bijuteriile Corelle sunt obiecte de podoaba care se utilizeaza doar in scop de infrumusetare, ca accesoriu la vestimentatie, iar utilizarea lor trebuie facuta cu consideratia pentru care au fost manufacturate.

Acestea trebuie folosite cu grija, ferite de umiditate sporita, de apa marii, de spatii in care anumite componenete chimice exista mai mult decat in mod natural in mediul de zi cu zi. Pentru a pastra frumusetea bijuteriilor Corelle, acestea nu se vor expune la detergenti sau produse chimice agresive. Umezeala crescuta si utilizarea lor alaturi de compusi chimici nedoriti poate duce la dezlipirea pietrelor sau afectarea stratului material pretios care a fost aplicat peste argint (aur sau rodiu).

Bijuteriile cu montura cu pietre de natura organica (perle, coral, sidef, etc.) vor necesita ingrijire speciala. In timp ce umiditatea si sebumul produs in mod natural asigura stralucirea si frumusetea acestor pietre semipretoase, substante care sunt mai agresive decat in mediul normal (inclusiv transpiratie excesiva sau anumite produse cosmetice) pot cauza deteriorarea acestora, schimbarea culorii, pierderea stralucirii sau chiar spargerea.

Inca de la deschiderea ambalajului, pe care l-am pregatit delicat si fin precum bijuteriile, bijuteriile din argint trebuie manevrate cu toata consideratia, cu miscari delicate. Tortitele sau suruburile cerceilor, inchizatorile bratarilor sau lanturilor se vor deschide si inchide cu grija pentru a nu deteriora mecanismul; bijuteriile din argint, in special cele cu montura de pietre, vor fi ferite de socuri mecanice sau de obiecte care ar putea provoca agatarea, strambarea sau chiar ruperea lor.

Pentru a evita aparitia defectiunilor, sau a uzurii excesive a bijuteriei, evitati socurile mecanice, contactul direct / indirect cu substantele chimice precum: produse cosmetice, fixativi, deodoranti, detergenti de vase, detartranti, solventi, apa clorinata de piscina, apa marii.

Dupa utilizare, bijuteriile Corelle se pastreaza in cutia speciala pentru bijuterii in care a fost trimisa, astfel evitati indoirea sau rupererea unor componente de montaj si le feriti de umiditate si lumina solara excesiva.

Bijuteriile argint Corelle si copiii

Bijuteriile Corelle nu vor fi lasate la indemana copiilor, fiind piese de mici dimensiuni pe care le pot inghiti, rupe sau isi pot provoca mici vatamari de la inchiderea (acului) broselor.

DECLARATIE de CONFORMITATE

S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. detine autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 0009634, declara pe propria raspundere ca bijuteriile din argint comercializate pe website-ul Corelle sunt in conformitate cu normele romanesti si ale Uniunii Europene in domeni si nu aduc atingere sanatatii, securitatii in munca si individuale, nici nu provoaca impact negativ asupra mediului, fiind produse din materiale ce se gasesc in mod natural.

Bijuteriile din argint existente pe website-ul Corelle sunt de puritate 92,5% si sunt certificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ce garanteaza conformitatea calitatii argintului.

Mentiuni finale

Echipa Corelle depune toate eforturile ca voi sa fiti informati corect, fiecare produs din website fiind fotografiat individual, inclusiv pe model si are o descriere cat mai exacta. Nu putem sa va asiguram ca bijuteriile din argint Corelle sunt redate in imagini cu maxima acuratete, existand diferente care apar limitarilor caracterisicii fotografierii (dimensiuni 2D) sau al echipamentului (computer, tableta, smartphone) de pe care dumneavoastra vizualizati imaginile.

Pietrele bijuteriilor din argint pot avea particularitati specifice date tocmai de faptul ca acestea sunt unice si naturale si nu pot fi descrise in mod dedicat. Totusi, daca observati devieri atipice de culoare sau textura a acestora nu ezitati sa ne contactati la info @ corelle.ro si pentru ca sunteti importanti pentru noi, vom gasi o cale de solutionare.

Cos cumparaturi