Skip to main content
Lantisoare argint ieftine-Corelle -Blog

Lantisoare de argint pentru femei – ieftine si finute! DOAR 45 lei!

Bijuterii din argint care iti arata ca putin este mai mult

DOAR 45 lei

Lantisoarele de argint pentru femei, ieftine si delicate, par a se alinia noilor tendinte in materie de design: putin este mai mult. Este vorba despre minimalism, curentul care incurajeaza simplificarea.

Pe buna dreptate, simplitatea isi are avantajele ei, la fel si preturile reduse. Poti purta bijuterii de dama din argint la preturi minimale care arata fabulos. La fel de bine, cand sunt prea multe, prea incarcate, bijuteriile deosebite pot avea un efect vizual neplacut. In continuare iti descriem cum minimalismul poate functiona in favoarea stilului tau.

Lantisoare din argint pentru femei – ieftine si minimaliste

Lantisoarele din argint pentru femei, ieftine si de dimensiuni reduse, sunt optiunea ta daca  iti place eleganta, dar in acelasi timp pentru tine simplitatea inseamna o forma de optimizare a vietii.

Bijuteriile din argint 925 ieftine se aliniaza stilului de gandire minimalist. Simplitatea devine ingredient, iar pretul platit pentru accesorii nu tine de extravaganta. Inele din argint ieftine si frumoase subliniaza eleganta unei tinute, lantisoare din agint pentru femei si pandantive ieftine subiliniaza mesajul feminitatii.

Seturi din argint ieftine, dar rafinate, sunt o alegere pentru tine cand intreaga tinuta si, poate stilul de viata, vrea sa comunice ca feminitatea sta in deciziile pe care le iei. Iar una dintre ele este sa atingi eleganta prin lucruri simple, pe care sa le cumperi la un un pret decent. Aceasta pentru ca minimalismul se refera sa porti sau sa ai strictul necesar. Daca vei fi tentata sa spui ca bijuteriile din argint nu sunt necesitati, mai gandeste-te o data! Iti vei raspunde ca bijuteriile de dama din argint, hainele si florile sunt hrana feminitatii.

Mai mult, lantisoare de argint pentru femei, chiar si ieftine, iti vor permite sa jonglezi combinatii cu pandantive din argint finute. Vei fi acea femeie eleganta care ti-ai dorit, fara a fi excentrica si vei cheltui mai putin pe bijuterii pentru acelasi efect: delicatete feminina!

Inele de argint, panantive si lantisoare din argint pentru femei, oricat de ieftine ar fi, oricat de simple, reprezinta o expresie a identitatii. Niciun curent, nici macar minimalismul, nu poate schimba dragostea femeii pentru frumos.

 Ce ne place la acest lantisor de argint …

♥    Raport calitate / pret excelent
♥    Este lucrat in argint 925 de cea mai buna calitate
♥    Placat cu rodiu

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

Articole similare

Lantisoare argint femei cu pandantiv- Corelle- Blog

Lantisoare din argint pentru femei cu pandantiv – iti transforma ziua! DOAR 198 lei (redus de la 279 lei)

♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Piatra centrala din zirconiu este atent...

Pandantive din argint cu ametist - Corelle - Blog

Pandantiv argint cu ametist – Ultraviolet te inspira!

Ce ne place la acest pandantiv de argint … ♥    Raport calitate / pret...

Vrei sa vezi putina sclipire vara asta? Poarta inele de argint cu marcasite! La DOAR 440 lei, redus de la 639 lei!

♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Piatra centrala de carneol este incadrata...

Pune o intrebare sau comanda rapid
0

Cosul tau

Cos cumparaturi