Skip to main content

LIVRARE

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1 – 2 zile lucratoare.

  • Cost transport – livrarea este GRATUITA pentru comenzi in valoare de minim 150 lei.
  • In Bucuresti oferim si livrare rapida, in aceeasi zi, pentru comenzi plasate pana in ora 11:00, in zilele lucratoare.

Produsele vor fi  expediate la adresa completata in momentul trimiterii comenzii. Livrarea lor se realizeaza prin curier rapid.

Toate bijuteriile sunt marcate de ANPC, si sunt livrate in cutii de bijuterii, potrivite pentru a face un cadou de neuitat. 

RETUR

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Clientii www.corelle.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv la adresa specificata pe factura fiscala.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid, la adresa trecuta pe factura fiscala.
S.C. CREATIVBIZ SUPPLY S.R.L. va inapoia contravaloarea produsului returnat in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului returnat. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Inainte sa trimiteti produsele retur va rugam sa va asigurati ca acestea sunt in aceeasi stare in care le-ati primit, impreuna cu toata materialele trimise, cutia de bijuterii si ambalajul Corelle. Acestea nu trebuie sa prezinte urme de purtare, zgarieturi, urme de lovituri. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va schimba sau returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul inapoi.

FORMULAR RETUR

    Cos cumparaturi