Skip to main content
Pandantive argint cu lapislazuli- Corelle- Blog

Pandantiv din argint cu lapis lazuli – o piatra cu incarcatura spirituala! DOAR 265 lei (redus de la 442 lei)

Pandantiv din argint cu piatra de poveste!

DOAR 265 lei (442 lei)

Pandantivele din argint cu lapis lazuli sunt bijuterii pline de incarcatura spirituala dupa cum arata istoria. E o piatra cunoscuta de milenii, dovada denumirea care s-a pastrat in limba latina, limba vorbita de romani la inceputul primului mileniu. Lapis lazuli insemna pentru romani piatra sau bijuteria albastra de la culoarea intensa care o defineste.

Se spune ca pentru unele comunitati din vechime, piatra de lapis lazuli era mai pretioasa decat aurul, prin semnificatia spirituala pe care o atribuiau acestui cristal, faraonii fiind condusi in cealalta lume cu pietre de lapis lazuli.

Lapis lazuli este un cristal complex ce contine lazurit, pirita, calcit si soldalit, fiecare tip de mineral aducandu-si contributia la aspectul deosebit al acestei minunatii de piatra.

   Pandantive de argint cu lapis lazuli – beneficii si semnificatii

   Se crede despre pandantivele de argint cu lapis lazuli ca ar aduce beneficii de ordin spiritual, mai ales pentru persoanele care cred ca pietrele influenteaza destinul si ca ii pot proteja de energii negative. Iar pentru cei care cauta piatra destinului lor, pandantivele din argint cu Lapis lazuli sunt potrivite pentru zodiile cu nativi nascuti in lunile septembrie si decembrie.

   Piatra Lapis lazuli este incarcata cu semnificatii spirituale profunde pentru persoanele care le poarta. Se spune ca este o piatra care se foloseste in timpul meditatiei sau rugaciunii, ajutand credinciosii sa treaca printr-un proces de purificare, aducand pace, iubire, o mai buna comunicare, optimism si prosperitate. Se mai crede ca persoanele care poarta aceasta piatra reusesc in viata prin puterea iubirii neconditionate.

   Pandativele din argint cu lapis lazuli pondereaza starile de anxietate, depresie, neincredere sau anxietate ale purtatorului, fiind acolo pentru a aduce echilibru.

   Nu este neaparat necesar ca persoanele sa poarte amulete speciale. Puteti alege inele din argint sau coliere cu lapis lazuli pentru a va aduce protectia conferita de cristal. Se spune ca inainte de a purta lapis lazuli este recomandat ca piatra sa treaca printr-un proces de purificare. Persoanele cu inclinatii spirituale recomanda sarea de mare care curata pietrele si argintul 925 de energii negative.

   Pentru a pastra calitatea pandantivului din argint cu lapis lazuli recomandarea noastra este ca acest proces sa il abordati cu grija sa nu afectati aspectul bijuteriei, mai ales daca aveti sare de mare grunjoasa. Puteti obtine acelasi efect impachetand sarea in material textil si amplasand saculetul deasupra pietrei.

    Ce ne place la acest pandantiv de argint …

   ♥    Raport calitate / pret excelent
   ♥    Piatra centrala din lapis lazuli este atent slefuita redand o culoare aparte
   ♥    Este lucrata in argint 925 de cea mai buna calitate
   ♥    O bijuterie din argint ce nu se demodeaza niciodata

   Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

   Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

   TOP 5: Inca 5 modele de bijuterii din argint similare

   • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…
      • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…

      Articole similare

      Bratari din argint, Corelle

      Bratari din argint – Atat de rafinate, de fin lucrate! REDUCERI pana la 40%

      De ce sa iubesti aceste bratari din argint? Pentru sclipirile atat de pure ale cristalelor...

      Inele de logodna argint placat cu rodium negru, Corelle

      Inele din argint placate cu rodiu negru pe stilul tau

      ♥ Execuția fină ♥ Pretul ieftin al inelului din argint, raportat la calitatea sa ♥...

      Inele de logodna din argint - un An Nou, o noua viata

      Inele de logodna din argint – un An Nou, o noua viata

      De ce sa alegi din aceste inele de logodna de argint? Sunt faurite din argint...

      Cos cumparaturi