Skip to main content
Pandantive argint cu lapislazuli- Corelle- Blog

Pandantiv din argint cu lapis lazuli – o piatra cu incarcatura spirituala! DOAR 265 lei (redus de la 442 lei)

Pandantiv din argint cu piatra de poveste!

DOAR 265 lei (442 lei)

Pandantivele din argint cu lapis lazuli sunt bijuterii pline de incarcatura spirituala dupa cum arata istoria. E o piatra cunoscuta de milenii, dovada denumirea care s-a pastrat in limba latina, limba vorbita de romani la inceputul primului mileniu. Lapis lazuli insemna pentru romani piatra sau bijuteria albastra de la culoarea intensa care o defineste.

Se spune ca pentru unele comunitati din vechime, piatra de lapis lazuli era mai pretioasa decat aurul, prin semnificatia spirituala pe care o atribuiau acestui cristal, faraonii fiind condusi in cealalta lume cu pietre de lapis lazuli.

Lapis lazuli este un cristal complex ce contine lazurit, pirita, calcit si soldalit, fiecare tip de mineral aducandu-si contributia la aspectul deosebit al acestei minunatii de piatra.

Pandantive de argint cu lapis lazuli – beneficii si semnificatii

Se crede despre pandantivele de argint cu lapis lazuli ca ar aduce beneficii de ordin spiritual, mai ales pentru persoanele care cred ca pietrele influenteaza destinul si ca ii pot proteja de energii negative. Iar pentru cei care cauta piatra destinului lor, pandantivele din argint cu Lapis lazuli sunt potrivite pentru zodiile cu nativi nascuti in lunile septembrie si decembrie.

Piatra Lapis lazuli este incarcata cu semnificatii spirituale profunde pentru persoanele care le poarta. Se spune ca este o piatra care se foloseste in timpul meditatiei sau rugaciunii, ajutand credinciosii sa treaca printr-un proces de purificare, aducand pace, iubire, o mai buna comunicare, optimism si prosperitate. Se mai crede ca persoanele care poarta aceasta piatra reusesc in viata prin puterea iubirii neconditionate.

Pandativele din argint cu lapis lazuli pondereaza starile de anxietate, depresie, neincredere sau anxietate ale purtatorului, fiind acolo pentru a aduce echilibru.

Nu este neaparat necesar ca persoanele sa poarte amulete speciale. Puteti alege inele din argint sau coliere cu lapis lazuli pentru a va aduce protectia conferita de cristal. Se spune ca inainte de a purta lapis lazuli este recomandat ca piatra sa treaca printr-un proces de purificare. Persoanele cu inclinatii spirituale recomanda sarea de mare care curata pietrele si argintul 925 de energii negative.

Pentru a pastra calitatea pandantivului din argint cu lapis lazuli recomandarea noastra este ca acest proces sa il abordati cu grija sa nu afectati aspectul bijuteriei, mai ales daca aveti sare de mare grunjoasa. Puteti obtine acelasi efect impachetand sarea in material textil si amplasand saculetul deasupra pietrei.

 Ce ne place la acest pandantiv de argint …

♥    Raport calitate / pret excelent
♥    Piatra centrala din lapis lazuli este atent slefuita redand o culoare aparte
♥    Este lucrata in argint 925 de cea mai buna calitate
♥    O bijuterie din argint ce nu se demodeaza niciodata

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

Articole similare

Inele argint cu pietre semipretioase- Corelle- Blog

Inele din argint cu pietre semipretioase – ca o poveste despre tine! La DOAR 289 lei, redus de la 378 lei!

♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Pietrele le dau o stralucire aparte...

Lantisoare argint ieftine - Corelle - Blog

Lantisoare din argint ieftine ce pun in valoare orice tinuta! DOAR 45 lei (redus de la 75 lei)

♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Sunt lucrate in argint 925 de...

Butoni camasa eleganti- Corelle- Blog

Butoni de camasa eleganti pentru orice barbat cu stil! La DOAR 487 lei (redusi de la 813 lei)

De ce sa alegi butoni argint pentru barbati? Sunt fauriti din argint 925 de cea...

Pune o intrebare sau comanda rapid
0

Cosul tau

Cos cumparaturi