Skip to main content
Inele de logodna din argint - Corelle - Blog

Inele de logodna din argint – pretul fericirii sta in emotia momentului

Cele mai ieftine inele de logodna din argint va pot aduce cele mai pretioase clipe!

Exista lucruri in viata care nu pot fi evaluate in bani. Un bun exemplu il vedem in inelele de logodna din argint al caror pret este dincolo de metalul sau pietrele din care sunt confectionate.

Inelele de logodna sunt pretioase prin clipele minunate care au construit relatia, prin simbolul pe care bijuteriile din argint le poarta. Ele sunt adevarate investitii in fericire.

Inelul de logodna din argint nu este un pret pe un raft, ci o adevarata bijuterie in casa sufletului

Nu exista femeie indragostita care atunci cand primeste inelul de logodna sa se intrebe ce pret ar fi avut acesta. Dragostea nu tine de lumea materiala, iar relatiile fericite nu sunt construite neaparat pe piloni de diamant. Daca il iubeste, ea va spune “da” chiar daca el i-ar fauri un inel din flori. Totusi este important ca o femeie sa primeasca inelul potrivit pentru ca el arata inca o data ca ii pasa.

Aici sta si marea provocare a lui, mai ales ca femeile si barbatii au gusturi diferite in materie de bijuterii. Noi incercam prin acest articol sa dam o mana de ajutor, recomandand cateva bijuterii din argint pe placul oricarei femei.

 • Inelele de logodna din argint simple si finute sunt o optiune universala datorita culorii argintului. Exista femei care ar alege oricand argintul rodinat in locul bijuteriilor din aur galben.
 • Nu este necesar ca el sa cumpere diamante, femeia iubita ar fi la fel de fericita cu inel de logodna din argint cu cristale Swarovski de bun gust. Acestea sunt dintre cele mai ieftine inele de logodna din argint si pot arata fabulos pe mana ei. El trebuie sa fie atent doar la culoarea pietrelor si dimensiunea bijuteriei.
 • Cand bugetul este limitat, recomandarea noastra este ca el sa rasfoiasca oferta de inele de argint ieftine pentru femei si sa aleaga un model pe care il poate investi cu simbolistica momentului. Poate alege un inel de argint cu zirconii in forma de floare, de fluturi, de inima, practic orice forma care ar impresiona iubita.
 • O provocare mai mare o vedem in alegerea dimensiunii inelului. Mai degraba cumpara un inel de logodna din argint de marime mare pe care sa il modifice ulterior, decat sa strice clipa incercand sa puna pe degetul iubitei un inel prea mic.

Fericirea nu se plateste in bani, iar inelele de logodna din argint cu pret mic, dar valoroase prin semnificatie, sunt cea mai emotionanta dovada!

Inel de logodna argint Solitar cu cristale laterale TRSR053, Corelle
Inel argint Solitar cu cristale Briliant&Bagheta TRSR153, Corelle
Inel de logodna argint Solitar NoTouch cu cristale TRSR121, Corelle

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

TOP 5: Inca 5 modele de inele de logodna din argint similare

   Articole similare

   Cercei de argint rotunzi- Corelle- Blog

   Cercei de argint rotunzi – feminitatea se poarta cu simplitate

   Ce ne place la aceste modele de cercei de argint rotunzi… ♥    Raport calitate...

   Cadouri bijuterii din argint, inel argint iarna, cercei argint iarna, bradut, om de zapada

   Cadouri bijuterii din argint pentru amintiri nepretuite

   Modele de bijuterii din argint… ♥    Cadouri potrivite pentru momente de neuitat ♥  ...

   Bratari din argint, Corelle

   Bratari din argint – Atat de rafinate, de fin lucrate! REDUCERI pana la 40%

   De ce sa iubesti aceste bratari din argint? Pentru sclipirile atat de pure ale cristalelor...

   Cos cumparaturi