Skip to main content
Ceasuri din argint, Corelle, Blog

Ceasuri din argint 925 – ora exacta in bunul gust!

Ceasuri din argint de mana – bijuterii pe care le poti purta oricand

Dintre bijuterii, categoria de ceasuri din argint 925 este cea care este nu doar eleganta si estetica, dar si foarte utila. Un ceas din argint este o lectie de stil. In plus, un ceas nu trebuie sa lipseasca din colectia de accesorii, fiind foarte util intr-o viata cotidiana agitata.

Ceasurile din argint de mana au o istorie neasteptat de veche, datand inca din secolul al 16 lea. Timp de secole au existat doar in varianta ceasurilor din argint de dama, barbatii purtand ceasul cu lant. Abia la sfarsitului secolului 19, inceputul secolului 20 au aparut si ceasuri barbatesti de mana, purtate in mod deosebit de soldati.

In vremurile noastre ceasurile au devenit un accesoriu asociat brandului personal. Puteti arata sofisticat, platind mult mai putin decat pentru alte accesorii similare de marca!

Cateva optiuni de ceasuri de argint 925

Ceasurile de argint 925 sunt un accesoriu util intr-o lume in lupta cu timpul. Mai exista ceva cum ar fi metalul din care acestea sunt facute reprezinta un semn de distinctie. Daca ne intoarcem la istoria ceasurilor de mai sus, primele accesorii de gen au fost purtate de doamne din familii nobile, iar ceasurile erau facute din argint.

Ceasurile din argint de dama sunt o optiune sofisticata, indiferent de tinuta de zi sau de seara. Modul in care sunt lucrate, liniile filigramate, eventualele pietre semipretioase care ornamenteaza cureaua din argint 925, transforma ceasul din argint intr-un accesoriu universal pentru orice doamna cu stil.

Modelele de ceasuri de dama din argint cu marcasite sunt potrivite tinutelor business sau rochiilor cocktail pretentioase. In ciuda elegantei de milioane, ceasurile din argint sunt ieftine! O podoaba din argint costa cu mult mai putin decat cel mai ieftin ceas elvetian.

Ceasurile din argint pentru barbati sunt compacte, masculine si pot fi foarte bine incadrate de camasa cu butoni. Sunt un element suplimentar de stil, tocmai in acel proces de branding personal despre care vorbeam la inceput.

Este un mit ca trebuie sa platesti mult sa arati de milioane! Iar daca un ceas este parte din brandingul personal, alegeti un ceas din argint 925. Veti arata pretios, orice model ati cumpara!

De ce sa alegi aceste ceasuri de argint?

 • Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate
 • Sunt bijuterii pretioase din argint ce nu se demodeaza niciodata
 • Cadranul si cureaua sunt ornate cu marcasite strălucitoare
 • Raportul calitate/ pret excelent

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inele din argint vintage.

TOP 5: Inca 5 modele de bijuterii din argint ce se potrivesc cu ceasurile de mai sus:

      Articole similare

      Bratari din argint, Corelle

      Bratari din argint – Atat de rafinate, de fin lucrate! REDUCERI pana la 40%

      De ce sa iubesti aceste bratari din argint? Pentru sclipirile atat de pure ale cristalelor...

      Brose argint- Corelle - Blog

      Brose de argint – elegante la orice tinuta

      De ce sa alegi din aceste brose de argint vintage? Sunt faurite din argint 925...

      Cercei argint, Corelle, cod trse097

      Cercei mici din argint cu piatra onix si marcasite – eleganti indiferent de ocazie

      ♥    Uimitor de stralucitori ♥    Cercei argint cu piatra centrala din onix negru...

      Cos cumparaturi