Skip to main content
Butoni camasa eleganti- Corelle- Blog

Butoni de camasa eleganti pentru orice barbat cu stil! La DOAR 487 lei (redusi de la 813 lei)

Bijuterii din argint pentru barbati cu personalitate

Butonii de camasa eleganti sunt un semn de distinctie masculina. Desi s-a impamantenit ca butonii din argint ar trebui purtati la ocazii speciale, noi avem alta parere. Butonii din argint pot fi purtati chiar si la o tinuta casual cand modelul este ales potrivit tinutei si evenimentului.

In continuare va dam cateva exemple de modele de butoni de camasa eleganti si modul in care sa ii combinati cu diverse stiluri vestimentare

  Modele de butoni de camasa eleganti pentru diverse stiluri vestimentare

  Butonii de camasa eleganti dau personalitate tinutei, indiferent de stilul vestimentar pe care il adoptati si nu se demodeaza niciodata. Dimpotriva, butonii din argint confera extra masculinitate si rafinament dincolo de tendintele in materie de moda.

  Butoni pentru barbati, modele de lux, sunt bijuterii pe care le purtati la evenimente deosebite, la camasi elegante (preferabil uni) sau la intalniri de afaceri si la o tinuta elegant – casual (jeans si camasa).

  Butoni de camasa cu pietre sunt stralucitori si sunt potriviti in mod deosebit la haine de ocazie. Cristalele vor fi asortate la costum sau, daca purtati un costum uni de culoare inchisa, cristalele vor avea culoarea cravatei si a batistei.

  Butoni de camasa de mire sunt absolut deosebiti prin semnificatie. La costumul de ginere, recomandarea noastra este sa purtati modele elegante si simple, care vor arata rafinat la camasa alba cu mansete elegante. Puteti alege butoni din argint cu pietre semipretioase asortati la la papion sau butoni simpli din argint, cu model fin.

  Butoni de camasa personalizati fac impresie buna cand doriti sa impresionati colaboratorii. Puteti sa ii considerati similar logo-ului intr-un proces de branding personal. Butonii de camasa trebuie sa fie eleganti si discreti, lasand totusi sa se vada respectul pe care vi-l acordati. Este modul in care transmiteti prin bijuteriile din argint barbatesti ca va cunoasteti valoarea.

  Butonii de camasa eleganti sunt printre putinele bijuterii barbatesti care rezista timpului dincolo de tendinte. Voi ce bijuterii din argint 925 aveti in colectia voastra?

   

  De ce sa alegi butoni argint pentru barbati?

  • Sunt fauriti din argint 925 de cea mai buna calitate
  • Sunt bijuterii din argint ce nu se demodeaza niciodata
  • Pentru a fi sofisticati si eleganti purtati butoni din argint cu piatra din onix
  • Raportul calitate/pret bun
  Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog
  Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog
  Butoni camasa eleganti- Corelle- Blog

  Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

  Reamintim aici ce ne-a placut la acest inele din argint vintage.

  TOP 5: Inca 5 modele de butoni din argint similari

   • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…
    • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…

     Articole similare

     Brose argint cu pietre semipretioase- Corelle- Blog

     Brose argint cu pietre semipretioase la REDUCERE!

     Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate Sunt bijuterii din argint ce...

     Inele de logodna argint placat cu rodium negru, Corelle

     Inele din argint placate cu rodiu negru pe stilul tau

     ♥ Execuția fină ♥ Pretul ieftin al inelului din argint, raportat la calitatea sa ♥...

     Butoni camasa ieftini- Corelle- Blog

     Butoni pentru camasa ieftini ce dau clasa accesoriilor scumpe! La DOAR 381 lei (redusi de la 636 lei)

     De ce sa alegi butoni argint pentru barbati? Sunt fauriti din argint 925 de cea...

     Cos cumparaturi