Skip to main content
Bijuterii argint unicat- Corelle- Blog

Bijuterii de argint unicat – pentru femei unice. Asa cum esti tu! La REDUCERE!

Bijuterii din argint finisate cu dragoste

Poate te-ai intrebat vreodata de ce sa platesti pretul unei bijuterii de argint unicat cand exista pe piata accesorii moderne mai accesibile? Raspunsul sta dincolo de aspectul bijuteriei sau de pretul sau. Alegi bijuterii din argint lucrate manual pentru ca ele sunt marturia unui amalgam de emotii. Acolo se afla munca si creatia artizanului, acolo sta bucuria ta de a-ti reconfirma, inca o data, ca TU esti unica.

La bijuteriile unicat lucrate manual, bijutierul nu prelucreaza doar argintul, ci odata cu metalul pretios slefuieste o parte din sufletul sau. Acestea nu sunt simple accesorii, sunt adevarate expresii artistice care au impletit argint, pietre semipretioase si dragoste.

 • Contact rapid: 0737042737 1 an Garantie [dh_tooltip text="Livrare gratuita 24-48h" url="/livrare-retur/" type="tooltip" position="bottom" trigger="hover"]Livrarea este gratuita pentru toate comenzile cu valoare >150 lei[/dh_tooltip] [dh_tooltip text="Livrare in 6h in Bucuresti "…

Daca te atrag bijuterii din argint unicat, urmeaza-ti chemarea!

Bijuteriile din argint unicat au suflet si te cheama. Stii acel gand dincolo de ratiune “vreau neaparat sa am acea bijuterie!”? Nu este neaparat vorba despre karma, desi nu stii niciodata. Este vorba despre faptul ca acea bijuterie este deosebita pentru tine. Iar o bijuterie unica se potriveste unei singure persoane si aceea esti tu.

Bijuteriile unicat cu pietre semipretioase sunt cu atat mai personale. Dincolo de modelul bijuteriei din argint, vintage sau ultra-modern, pietrele, prin textura lor, povestesc istoria solului din care au fost extrase. Fiecare fibra a pietrei este unica si pare sa poarte un mesaj despre tine.

Bijuteriile de argint unicat sunt pentru orice femeie care intelege ca este deosebita si merita ce e mai frumos pentru ea, ce i se potriveste cel mai bine. Este pentru femeia speciala care stie ca merita sa primeasca tot ce isi doreste.

Acum este cu atat mai simplu sa raspunzi chemarii de a avea podoabe deosebite. Intr-o lume in miscare,  magazinele de bijuterii online te asigura ca tu cumperi argint 925 la calitatea pe care o astepti si bijuteriile sunt autentice.

Seturi de bijuterii din argint lucrate manual sunt mai mult decat o dovada a rasfatului feminin. Aceste bijuterii din argint sunt oricum pentru tine fiindca pe tine te-au atras. Ele sunt marturia ca se potrivesc unor persoane unice. Asa cum esti tu.

Ce ne place la aceste modele de bijuterii din argint …

♥    Raport calitate / pret excelent
♥    Uimitor de stralucitoare
♥    Seturi din argint cu cristale din zirconium, simple sau cu pietre semi-pretioase
♥    Sunt lucrate in argint 925 de cea mai buna calitate
♥    De calitate superioara placate cu rodiu alb sau negru, aur galben sau roz

Set argint Agat Fancy inconjurat de marcasite TRSS033, Corelle
Set argint cod trss059
Set din argint 925 cod trss011

Vezi videoclipul de mai jos cu inelul de logodna din argint din toate pozitiile

Reamintim aici ce ne-a placut la acest inel.

TOP 5: Inca 5 modele de seturi din argint similare

      Articole similare

      Brose de argint vintage – clasic e cool

      Sunt faurite din argint 925 de cea mai buna calitate Sunt bijuterii din argint ce...

      Inele de logodna din argint - Corelle - Blog

      Inele de logodna din argint – pretul fericirii sta in emotia momentului

      ♥    Raport calitate / pret excelent ♥    Sunt lucrate in argint 925 de...

      Butoni de argint pentru barbati -Corelle - Blog

      Butoni de camasa pentru barbati cu stil

      De ce sa alegi butoni argint pentru barbati? Sunt fauriti din argint 925 de cea...

      Cos cumparaturi